The navigation/links area is up there.
top left home . top right chat . bottom left add me
add me onfacebook

AURAWHITE STEMCELL COLLAGEN
posted: 9:35 AM | comments: 0
                                     Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَ


Hye semua apa khabar... agak kelamaan jugak x berupdate blog nie... memang kena tinggal sungguh... cwey guys sebab kepenatan balik keja dh lmbt.... lps 2 mmg x pndg lgsg lptp... cmpai berabuk lptp kena tinggal... bukan lptp je... cmpai blog nie pon naek bersawang aq wat die hehehe....

Disebabkan terlalu lama xberupdate naek xthu nak menaip pe kt blog nie... cm2 cerita ade tp semua dh lapok.. so malas nak flashback hehehe.. so crte yang lama2 2 abaikan je la ye....

Rase nye lom terlambat lagi nak share something nie.... crita baru n panas2 lagi hehe... ana bru je try 1 supplement baru.... sebelum nie ana try kcolly.... lepas 2 olicandy.... n now ana ngh try aurawhite stemcell.... pe sebab nak try aurawhite stemcell nie..... jeng2... yok bace ok...

Aurawhite Stemcell ialah minuman kesihatan dan ianya juga membantu tekanan wanita moden menyebabkan mereka sering berhadapan dengan masalah kesihatan seperti haid tidak teratur, kulit tidak licin dan cerah, rahim lemah,

Selain amalan gaya hidup sihat, suplemen tambahan ini dapat membantu wanita mengatasi masalah-masalah tersebut, collagen atau dalam ejaaan Bahasa Melayunya ‘kolagen’ memang sinonim dengan kulit anjal dan kekal muda.

Sebagai seorang yang mementingkan kecantikan, anda pastinya tahu bahawa collagen adalah ramuan penting yang berkesan untuk menghasilkan kulit cantik yang diidamkan. Collagen bukanlah suatu bahan kimia yang dihasilkan di makmal.


Sebenarnya badan kita sendiri ada menghasilkan collagen. Cumanya jumlah kolagen yang boleh dihasilkan oleh badan semakin merosot apabila umur semakin meningkat & menyebabkan adanya garisan halus dan kedut pada kulit.
Maka kita perlu mengambil kolagen dari sumber luar antaranya melalui pemakanan. Mengulas keperluan suplemen dalam kehidupan wanita hari ini, Aurawhite Beauty memperkenalkan Aura White Stemcell dengan 15x stem sel dari buah-buahan terpilih, dimana ia boleh membantu anda memelihara kesihatan dalaman dan luaran serta melambatkan proses penuaan.
Antara Khasiat Utama di dalam Aurawhite Stemcell adalah pencerahan kulit lebih pantas?, kulit lebih anjal dan gebu , mengaktifkan penghasilan kolagen?,meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan?, mengatasi masalah kulit seperti jerawat,? pigmentasi & melasma, mengurangkan kedutan & garis halus ?pada wajah, memberi tenaga & meningkatkan stamina.
Aurawhite Stemcell juga dihasilkan dari bahan bahan utama yang sangat bermanfaat untuk anda semua seperti ekstrak Phyto superfruit iaitu Green Apple Stemcell Phytocelltec, Maquiberry, Roselle Stemcell, Cranberries, Strawberry, Snow lotus Stemcell, Raspberry dan banyak lagi.
Produk berkesan pilihan ramai ini juga mengandungi Salmon Collagen Peptide, Extra Glutathione, Virgin Coconut Oil (Kelapa Dara Premium), Rose Hips, Camu Camu Fruit, Astaxanthin, Hyaluronic Acid, Oregano Leaf dan Pearl Powder.



alhamdullilah bru je bpe hri try aurawhite stemcell nie dh nmpk ar kesan dari segi tumit kaki ana dh x kering cm sebelum nie.... dh cntk r dri dlu.... lps 2 kulit tgn dh rse xkering.. lau x sebelum nie rase cm tgn org tue je... biase r bile kje dlm aircond kulit akan jadi kering ditambah dengan kemalasan nak meyapu losyen.. so mmg kering la.... tp alhamdullilah dh nmpk r ckt perubahan... lom bnyk lagi perubahan sebab awal lagi kan... bru je bpe hri strt makan.... so insyallah t ana akan share perubahan nye k....

aurawhite nie mmg ramai yg ambik kan... so yang ana tgk mmg cntk2 skin.. jeles sgt tgk kulit yg cntk2 nie... so nak cntk nye pasal sggp berhabis duet.... nak cntk tok bakal future....sapa xnk cntk tok org yg krg syg kan... so berpikir gak nak pilih pe nak try..... my future yg sggstkan ambk aurawhite nie.. so dengan sepantas kilat laju je gi beli.... hehe....

ok yg laen 2 jom cpt2 try... hope entry kali nie membantu sape2 nak cri supplement collagen....

selamat mencuba ye...

selamat malam..

assalammualaikum...




ma chérie .


tomorrow is mystery. yesterday is history.