The navigation/links area is up there.
top left home . top right chat . bottom left add me
add me onfacebook

hello april
posted: 7:44 AM | comments: 0

            Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَ

hye2 semua.... ketemu kita lagi bulan april ini bukan.... asyk miss je nak update blog... lagi sekali ana mntk maaf sbb jarang sgt kali nie update blog.... bkn pe laptop ana rosak lagi... sedih sgt2... xdpt nk update blog ikot suke... cm mntk beli tab je kan hehe... eh xleh t lptp merajuk naya di buatnye... nak jugak jadi cm org len tiap2 bulan kena la update kan.. atlst sikit pon xpe.. jnji tiap2 bulan berhabdit... kannn.... * mata pdg atas tgn kat bahu *.. :)

ok pejam celik pejam celik dah masuk bulan ke empat bukan... ase kejap je mase skrg nie.... alhmdllh ana masih bernafas... thnx allah beri kenikmatan kepada hambu yang lemah ini.... syukur pada mu illahi.... :)... seperti org len msti nak yg terbaik bukan... so ana pon berharap agar bulan nie rezeki dimurahkan hndaknye... arap2 allah permudahkan apa yang patut.. insyallah... :)
skrg nie alhmdullilah ade cabang2 nak berniaga... baru je strt jual2 ckt... dri ckt lama2 jadi bukit kan.... doa kan kejayaan ana ye semua... dah lama sbnrnye nak jual2 nie tapi xde keyakinan nak jual... tapi sejak terbaca ttg produk nie trs ase minat.... bkn trs baca je ade trs minat nak jual... no2 bukan sama sekali... sebetulnya... sjk ana knl produk nie trs ana minat nak kenal ttg produk nie... so lama jugak nak prcaya sal produk nie... gi tanya org sana org sini sal nie... akhir 15. 3. 2013 ana berjaya menggunakan produk nie... alhmdllh segalanya ok.... sejak jual dan knl kwn nie trs terdetik dlm aty nak jual... so secara perlahan2 ana cbe post2 kan fb.... wlpon ramai yg dh thu.... ana ttp pos... sbb ana pon excited lps gunakan produk nie... ana nak cntik dan ana nak kwan2 ana pon cntik sama.... 

pe lah kan produk yg ana dok bebel2 kan kat ats 2.. ok saba2 jom scroll ke bawah..
































ini lah die yg ana ckp kan itu... msty ramai thu kan... xpe insyallah ade kelapangan waktu dan keizinan ana akn cerita sal product paling best nie k... :)

alhamdullilah jugak tahniah tok kawan seteknik yang ramai dah langsungkan perkahwinan.... semoga perkahwinan kalian sehingga ke jannah... insyallah.. cepat2 dpt baby ye semua frenz....

alhamdullilah jugak tok kawan ana yang dh prgnt... nak jadi papa ngn mama dah... tok ila jaga si tecik dlm peyot 2 elok2 tau.... semoga semua nye selamat alhmdullilah... syukur ke hadrat illahi...


tok tahun nie jugak... ana akan cuba sedaya upaya tok meyimpan dan perbetulkan kewangan.... yelah bile umur dah makin naek nie msty la kena rancang macam2 bukan.. xnk la nnty dah tue bru nak bukak buku tulis n list kan cm2... muda2 nie la kena plan btol2... sbb masa depan semua nie... lau xplan mmg xkan berhasil punya....

yela mne xnye lau kte xplan kte xkan tahu bajet pe semua... bile kite dh plan awal2 kite akan tahu kemana duet bpe nak kuar kan.... ptt ke beli ptt ke xbeli.. semua 2 kite akan dapat dri plan... sgt penting ye kawan2 planning nie... wajib kena wat dri sekarang.. so ecok ramai2 pi beli buku note 1... yg ade tab ke bapak tab gunakan sebetolnye2.... jgn lupe wat planning korang.. perempuan kena wat.... maklum la pmpuan nie kaki nampak sale... mula lah karang dri dok simpan duet kan bank simpanan nampak je sale... ala xpe kuar nnty gaji topup balik... hah xyah la cm 2 k... lau nak shpg wat list pe nak beli bulan 2... lau xde bnde nak beli xyahla gatal2 nak pi mall nak window2 shpg... krg xsah lau xmenabung kat mall 2.... hehehe..:)

ana harapkan berjaya lah kumpul duet.... n arap jualan on9 semakin berkembang insyallah... arap dipermudahkan segalanya.... thanx jugak kat cik hubby sbb bnyk spport pe saya wat... thnx bntu saya cm2...  sgt2 terharu pe awak korbankan dan wat tok saya... thnx awak.... arap2 1 hari nnty saya dpt bntu awak...



semoga allah dgr dan permudahkan apa yg kite mahukan ye awak.... arap2 awak dpt keje yg terbaik.. saya sokong awak... :)


lama xtepek gamba sendiri kat blog nie.... hehe... skrg nie cm gedik2 je n ade hobby suke edit gmba cm gini... hehehe.... saya suka.. xske diam.... pi tido.. hehe... gurau je...


ok la tata semua blogger tegar atau pon xtegar cm ana nie... jgn tido lewat2 tahu la ujung minggu nie msty ramai kuar shopping... ok ana jelez... hehe.... nite semua syg2 ku.... tapi syg no 1 cik hbby n keluarga.... :))
















ma chérie .


tomorrow is mystery. yesterday is history.