The navigation/links area is up there.
top left home . top right chat . bottom left add me
add me onfacebook

soalan cepu mas dari sis amoi heaxa.... =)
posted: 2:59 AM | comments: 0

            Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَ


pe yg success nye cik ana oooiii... bukan pe... tadi ngh usha2 fb tibe2 terpndang sis momoi nye link blog ttg soalan cepu mas dan menang... hah ngn pantas nye tangan nie mengklik link tersebut.... terus terpapar wjah comel sis momoi ngn en husband nye... scroll ke bawah ngn mata dibesarkan apa contest sis momoi buat... baca dengan teliti nya... sgt simple soalan tersebut tp best... yela bukan selalu pon join... join2 menang plk...

ok nak thu x pe soalan n situasi nya.. ok saba2 ana gthu situasi nye dulu ok...

SITUASI DIALAMI SIS MOMOI..

sis momoi kan ngh sarat megandung skrg nie.... so agak kurang selesa untuk tidur.. lagi2 sekarang nie kan musim kemarau.. panas bukan.. lagi2 bile masa nak tidur... oohhh panas bukan... berpeluh2 dibuatnya... sis momoi die sensitive sikit sbb antibody krg lau pasang aircond... so nak xnk kena la tahan bukan...

dah la panas di tambah ngn binatang yg suka menganggu ketenteraman org time nk tido... iaitu nyamuk.... sgt xsrnk tgk gatal2... betol x... so bile dh sedap dok garu2... cnfrm bangun pagi mesti melecit.. dah kering cnfrm tgn gatal nk kopek bukan.... xpasal2 kaki ke tgn berparut.... msty ramai prmpuan xnk parut bukan....

dengan bantuan mustajab pati halia... semua nye selesai dan tidur kembali nyeyak serta aroma bau krim mustajab membuatkan minda fresh je ase....

hah paham kan situasinye... kena gigitan serangga... 

SOALANNYA ADALAH 


antara 3 pilihan kat atas mana satukah yang sesuai digunakan  untuk sis momoi berdasarkan situasi sis momoi di atas??

JAWAPANNYA ADALAH :

dengan pantas trus bukak email n dengan pengalaman menggunakan mustajab pati halia ketiga2 nie dapat membantu ana meyelesaikan masalah sis momoi dengan pantas nye....

ana memilih mustajab pati halia jasmine untuk jawapan bagi soalan sis momoi tadi...

alhmdullilah dengan sepantas kilat ana menerima maklum balas dari sis momoi yg megatakan ana menang dan berjaya mendapat adiah dri sis momoi... like2....

target cm xdpt mklm la sis momoi ada ramai pegikut tegar.... so sgt epy dpt....

hah nak thu x adiah yg best 2...

ok2 scrol bwh ckt...








jeng
























jeng2

























jeng3

























taaaarrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!


























kejam sungguh ana swh krg scrol jauh2...

ade 4 pilihan adiah....

dah try jasmine, rose n delima... cm teringin nak try kotak cntk clour biru yg gagah berdiri....

yg biru 2 pun mustajab pati halia tapi yg nie laen ckt iaitu pegaga cool with cebtella extract...

so tggu barang cmpai ana akan cerita ttg keseronokan pakai pati halia nie ok....

:)

THANK YOU SIS MOMOI OMEY...

NNTY BUAT LAGI SOALAN YE.. HEHEHE....

salam....



ma chérie .


tomorrow is mystery. yesterday is history.