The navigation/links area is up there.
top left home . top right chat . bottom left add me
add me onfacebook


posted: 12:54 AM | comments: 0
      Assalamualaikum w.b.t/لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


Beginilah gambar perempuan yang kepalanya ibarat bonggol Unta , yang disebutkan oleh Rasulullah shallallahu alaihi wa aalihi wa sallam dalam hadith shahih riwayat imam muslim dan Lainnya bahawa mereka tidak akan masuk syurga dan tidak akan mencium bau wangi syurga , padahal bau wangi syurga Boleh dicium dari jarak yang sangat jauh .

Perempuan yang tidak memakai tudung sesuai aturan syari'at bukan hanya rosak untuk dirinya sendiri , akan tetapi juga merosakkan orang lain!!

Pakailah tudung dengan betul . tubuh ditutupi tudung dan hati dihiasi akhlak yang mulia . tidak ada alasan memperbaiki hati dulu . yang betulnya adalah keduanya mesti selaras . selamatkan dirimu dan keluargamu dari api neraka . mulailah dari sekarang sebelum terlambat . sebelum ajal datang menjemput . sesal dahulu pendapatan , sesal kemudian tiada guna . 

[carilah redha allah dan jangan takut hinaan manusia]

emmm... skrg nie da cm trend plk pkai tdg ad bonggal cmnie.... wlpn da bg thu xelok pkai cm gthu tp still ade segelintir wanita islam yg gemar buat cmnie.... berubah la ye... 

salam


ma chérie .


tomorrow is mystery. yesterday is history.